VuurproefOpdracht in aflevering 8

Op een strand met twee velden, branden tientallen fakkels en hangen allerlei geldbedragen. Matchende bedragen moeten in het vuur verbrand worden. De resterende bedragen vormen de opbrengst en de oplossing.

Tags: Snelheid, Verzamelen, Geld en Strand

Bij deze opdracht kan geld verdiend worden door het te verbranden. Aan beide zijden van een veld staan stokken met geldbedragen. Matchende bedragen moeten in 20 seconden verbrand worden. Dan blijven er bedragen over die opgeteld de oplossing én totale opbrengst van de opdracht geven.

Sarah zal bij de grootste vlammen blijven terwijl Sinan aan haar kant de bedragen zoekt die ze kan verbranden. Ze doet ook de communicatie met het andere team, waar Merel en Niels beiden op zoek zijn naar geld. Ze houden elkaar goed in de gaten wanneer bedragen verbrand worden.

Maar in de loop van het spel gaat de tijd dringen en controleren de deelnemers niet meer precies wie welk bedrag het vuur in gooit. Inmiddels is de zon ook onder gegaan en de twintig minuten zijn sneller om dan verwacht. Iedereen is bekaf en dan moet het resterende geld verzameld en geteld worden. Er zijn in totaal nog 30 biljetten over, van totaal 3590 euro. Maar de juiste oplossing is 1550 euro… en dus wordt er niets verdiend.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden