In zichtOpdracht in aflevering 1

Een groep Colombiaanse dansers geeft een spetterend optreden op het dorsplein. De kandidaten worden door hen de dansvloer opgehaald, maar letten ze intussen wel goed op hun danspartner?

Tags: Muziek, Locals en Stad

De groep wordt door Rik welkom geheten op een muzikaal kerkplein, waar een grote Colombiaanse dansgroep sensueel de salsa danst. Hij vraagt hen om goed op te letten tijdens het volgende optreden. Dan kan maximaal 1000 euro verdiend worden.

Tijdens de volgende dans komen de dansers naar de kandidaten toe. Als eerste worden Jamie, Rick-Paul en Sarah uitgedaagd om mee te dansen. Daarna moeten Niels, Merel, Nikkie en Evi aan de beurt. Als laatste komen Sinan, Robert en Evelien aan de beurt.

Dan heeft Rik een laatste deel van de opdracht in petto, want hoe kan nu geld verdiend worden? De dansparen komen weer terug het plein op en dan krijgen de kandidaten één minuut de tijd om hun eigen danspartner terug te vinden en af te tikken.

Als de minuut om is, krijgt de groep de uitslag. Elke juiste danspartner was 100 euro waard. En dus is de volle 1000 euro verdiend voor de pot. Evelien pakt deze aan.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden