DeelnemersSeizoen 18

 • Bella Hay Kandidaat

  Bella Hay is bekend van haar band Tears & Marble.

 • Emilio Guzman Kandidaat

  Emilio Guzman is een Nederlands stand-upcomedian en cabaretier. Hij is de jongere broer van Javier Guzman. Hij studeerde Moderne Nederlandse Letterkunde. Hij is lid van de Comedytrain en won de publieksprijs van het Leids Cabaretfestival (2014) en in datzelfde jaar de Neerlands Hoop-prijs voor zijn voorstelling Een Dunne Dekmantel.

 • Jan Versteegh Mol

  Jan Lodewijk Versteegh is een Nederlandse presentator en zanger. Hij verruilde zijn studie vrijetijdskunde voor een opleiding Productie Podiumkunst maar werd uiteindelijk docent lichamelijke opvoeding. Intussen begon hij met presenteren en kwam na PowNews bij BNN terecht. Hij is bekend van Spuiten en Slikken, 3 op reis, proefkonijnen en als winnaar van It Takes 2 (met Trijntje Oosterhuis).

 • Jean-Marc van Tol Kandidaat

  Jean-Marc van Tol is een Nederlands illustrator, striptekenaar en cartoonist. Hij studeerde Nederlands en werkt als freelancer. Hij is één van de drie makers van Fokke en Sukke. Hij won de Stripschapsprijs voor deze strip en de P. Hans Frankfutherprijs voor het boek "Strips in stereo" waarin vele bekende tekenaars een stripversie maakte van een bekend Nederlands lied.

 • Loes Haverkort Kandidaat

  Loes Haverkort is een Nederlandse actrice. Ze groeide op in Wierden en volgde de Toneelacademie in Maastricht. Daarna richtte ze met vier anderen toneelgezelschap "Norfolk" op. Ze woont samen met haar echtgenoot Floris Verbeij en haar zoon en dochter. Ze is bekend als Charlotte in de musical Soldaat van Oranje, Sarah in de "Ja ik wil!", Simone uit "Rendez-vous" (waarvoor ze ook de soundtrack zong) en Anouk uit "Celblok H".

 • Olcay Gulsen Finalist

  Olcay Gulsen is een Nederlandse modeontwerpster, televisiepersoonlijkheid, ondernemer en eigenaar van 2Stepzahead. Ze werd in Waalwijk geboren en doorliep Mavo, Havo en VWO. Na een korte carrière als stewardess bij Transavia startte ze een wervings- en selectiebedrijf . Daarna begon ze kleding te importeren, verkopen en nam het merk Supertrash over. Ze is bekend van RTL Boulevard, Werk aan de winkel en als jurylid van Ultimate Shopper.

 • Ron Boszhard Kandidaat

  Ronald (Ron) Boszhard is een Nederlands televisiepresentator, (stem)acteur, tekstschrijver en zanger. Hij is vooral bekend van televisie door programma's als "De leukste thuis" (van 2000 tot 2014) en "Pluk de dag". Met zijn broer Carlo is hij regelmatig te zien in diens programma "Carlo's TV-café". Hij speelde ook in de musical Doornroosje en als herbergier in de sinterklaasfilm "Het geheim van de ring".

 • Ruben Hein Winnaar

  Ruben Hein is een Nederlandse zanger, pianist en componist. Hij groeide op in Bemmel. Na het gymnasium begon hij jazzmuziek te maken voor het labl Blue Note. Later zou hij 3 FM Awards winnen als beste zanger en nieuwkomer. Zijn single "Fool by morning" van zijn vierde album wint de Edison publieksprijs. Hij is verder bekend van een wekelijkse radioshow op NPO Radio 6 en samenwerkingen met het Metropoolorkest.

 • Simone Weimans Kandidaat

  Simone Weimans is een Nederlandse nieuwslezeres. Ze studeerde communicatiewetenschappen en werkte intussen al bij de Wereldomroep. Daarna begon ze als verslaggever en redacteur, later als presentator voor Radio 1 en 5. Op Nederland 3 begon ze voice-over-werk te doen en werd daarna zichtbaar in Dichtbij Nederland. Inmiddels is ze bekend als presentatrice van het NOS Journaal en Nieuwsuur.

 • Stine Jensen Kandidaat

  Stine Jensen is een Deens-Nederlands filosofe en publiciste. Ze werd geboren in Denemarken maar kwam al jong naar Nederland. Ze studeerde literatuurwetenschappen en filosofie. Ze schrijft filosofische boeken en columns voor NRC. Op televisie was ze te zien in "Dus ben ik" en "Licht op het Noorden". Tenslotte won ze een zilveren griffel voor haar kinderboek "Lieve Stine, weet jij het?"

© 2023 Ronald van der Velden