TheefabriekOpdracht in aflevering 8

In een verlaten theefabriek staan vele fotocamera's opgesteld die elk volgens hun eigen ritme periodiek een foto maken. Elke kandidaat krijgt tien minuten om ongezien vijf enveloppes te verzamelen waarin per speler in totaal 500 euro zit. Wie dat ongezien binnen brengt, verdient dat bedrag voor de pot.

Tags: Foto's, Camera's, Jagen en vluchten, Route, Verzamelen, Geld en Groot gebouw

Elke kandidaat krijgt tien minuten om een parcours door een verlaten theefabriek af te leggen. Onderweg kan ieder vijf enveloppes vinden met in totaal 500 euro. Maar wie op de foto gezet wordt, moet al het gevonden geld weer inleveren bij Art.

Martine gaat als eerste. Zij verzamelt een aantal enveloppes maar ziet niet dat er een camera boven een deuropening hangt. Margriet mag als tweede en doet het iets rustiger aan. De groep moet haar aansporen maar dan lukt het haar om haar buit in de laatste bak te brengen.

Rik gaat snel aan de slag. Hij ziet amper camera"s hangen maar hetzelfde geldt eigenlijk voor de enveloppes. Met één enveloppe haalt hij trots de eindstreep maar de rest van de groep is niet onder de indruk. Chris heeft rustig opgelet en pakt wel veel geld mee.

De uitslag: Martine had vier enveloppes, 500 euro, maar ze is gefotografeerd. Margriet had drie enveloppes, ook 500 euro, maar zij werd niet gezien. Marlijn had 250 euro in drie enveloppes maar werd geflitst. Rik leverde een lege enveloppe in en werd nog geflitst ook. Chris leverde drie enveloppes met 250 euro in en werd niet gezien. In totaal dus 750 verdiend door Margriet en Chris. De pot komt op 8000 euro.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden