Afscheid van Noord-IerlandSeizoen 9, aflevering 5

Wie is de Mol is bijna halverwege en nog steeds dient zich geen natuurlijke leider aan in de groep. Het is een vreemd gezelschap. Ze geven geen cent te veel uit aan kampeerspullen maar vergokken wel duizenden euro’s op het flipperveld en laten 6000 euro uit de pot stelen. Paula moest naar huis. Of het aan haar lag of aan haar collega-kandidaten, dat zullen we nooit weten. Eén ding is zeker: Na deze aflevering zal niets hetzelfde zijn.

Dag 7, Portrush

De groep gaat naar het Bayview Hotel in Portrush. De kamers worden opnieuw verdeeld en dan gaat de groep naar een picknicktafel aan de rand van het water. En dan begint de laatste opdracht in Noord-Ierland: Met lasergamen kan een hoop geld verdiend worden. En dan gaat de groep de kruisvaarders achterna... naar Jordanië!

Dag 8, Amman

De serie gaat verder in Jordanië. Na twee opdrachten in de hete stad, volgt de test. Wie zal er slechts kort genoten hebben van Jordanië? Sebastiaan wil als eerste uitsluitsel hebben en zegt zeker te weten dat hij een groen scherm krijgt. En inderdaad, hij krijgt een groen scherm. Dan durft Froukje ook wel maar haar scherm kleurt rood...

© 2023 Ronald van der Velden