ReuzenradOpdracht in aflevering 2

Vier groepjes van twee kandidaten gaan elk in een cabine van een reuzenrad zitten. De negende persoon staat buiten en kiest steeds uit waar het rad moet stoppen en met wie hij wisselt. Zo moeten na tien wissels vier combinaties gemaakt zijn.

Tags: Elkaar kennen en Puzzels en bordspellen

De kandidaten gaan in groepjes van twee in een cabine van het reuzenrad zitten. Rick begint bij Vivienne, Paula en Hans gaan samen, Anniek en Hans in de derde en Froukje en John in de vierde. Niemand weet nog wat er precies moet gebeuren.

Dan krijgt Dennis in zijn eentje de speluitleg. Het reuzenrad kan straks tien keer stoppen. Er zijn vier vragen die op papier staan buiten het rad. Het juiste antwoord op elke vraag is de juiste combinatie van twee kandidaten in één cabine. Bij elke stop van het rad moet er één kandidaat uit de cabine en één ander erin en er is twee minuten wisseltijd. Elke goede combinatie op het eind is 500 euro waard.

De vragen: - Welke twee kandidaten hebben samen huisnummer 10? - Welke twee kandidaten zijn samen 353cm? - Welke twee kandidaten hebben netnummer 070? - Welke twee kandidaten hebben samen twee tattoo’s?

De opdracht wordt nauwelijks gecoördineerd, er wordt bijvoorbeeld weinig informatie overgedragen via het whiteboard. Uiteindelijk zitten slechts twee juiste combinaties in een cabine dus wordt er 1000 euro verdiend.

Zie de pagina met details voor een gedetailleerd overzicht van de 10 rondes.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden