AchtbaanOpdracht in aflevering 5

Elke kandidaat krijgt een enveloppe met een vraag en een antwoord, maar die horen niet bij elkaar. Tijdens een helse rit in een achtbaan moeten de juiste antwoorden bij de juiste vragen gezocht worden.

Tags: Elkaar kennen, Communicatie, Snelheid en Quizvragen

Elke kandidaat krijgt een enveloppe met een vraag en een antwoord, maar die horen niet bij elkaar. Tijdens een helse rit in een achtbaan moeten de juiste antwoorden bij de juiste vragen gezocht worden. De enveloppe mag pas bovenop de achtbaan geopend worden. Joris bedenkt al snel, dat ze alleen de antwoorden hoeven worden doorgegeven.

Vragen en antwoorden: - Wat kookt Dennis het liefst (Regina)? / ??? (Edo) - Waar is Patrick bang voor (Dunya)? / Moerassen (Joris) - Wat krijgt Edo graag cadeau (Patrick)? Een fles grappa (Dunya) - Wat is het onderwerp van de afstudeerscriptie van Regina (Joris)? / Normen en waarden de programmamakers van Nederland 1 (Dennis) - Wat is het favoriete voorwerp van Dunya in huis (Edo)? / Een groot hert (Patrick) - Wat is de allergie van Joris (Dennis)? / Vochtige schimmels en kathaar (Regina)

Het enige goede antwoord kwam van Joris en dus krijgt hij een instructie voor de volgende opdracht en de rest krijgt een enveloppe met een getal erin. Ze bedenken dat het slimmer is om hun briefje omhoog te houden, dan het getal te schreeuwen. Joris moet de getallen optellen tot een bedrag, maar hij maakt opzettelijk een fout en roept 1815 in plaats van 1615. Opdracht mislukt.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden