Thaïse tekens en torensSeizoen 7, aflevering 2

De groep zal moeten laten zien dat er goed samengewerkt kan worden tijdens een opdracht die hen dwars door Bangkok voert en daarna is het de vraag hoeveel lef de kandidaten dit jaar hebben...

Dag 2, Bangkok

Wanneer we de kandidaten terugzien, is het inmiddels avond in Bangkok. In de taxi praten ze na over het vertrek van Sander. Het vertrek was even schrikken en vooral Paul baalde ervan, maar Renate is wel opgelucht dat haar foute verdenking al zo snel wordt opgelost.

Dag 3, Bangkok

Op de derde dag staat de kandidaten een grote opdracht door de hele stad Bangkok te wachten. Helaas verloopt deze opdracht niet zo voorspoedig als gehoopt en wordt er geen geld verdiend. ’s Avonds gaat de groep naar een nieuw hotel waar ze op hun kamers napraten en het erover eens zijn, dat de mol goed bezig is geweest.

Dag 4, Bangkok

Voor de vierde dag staat er een heftige opdracht op het programma. En wie al het lef heeft om die uit te voeren, komt voor een lastig dilemma te staan. Helaas, weer wordt er geen geld verdiend en dus blijft de teller deze aflevering staan waar hij stond. [47:40] Die avond is het tijd voor de tweede executie. Terwijl het noodweer losbarst boven Bangkok, wrijft Karel het er nog even lekker in: Na ruim zestig afleveringen Wie is de Mol in Nederland, weigert er nu voor het eerst een kandidaat om een opdracht uit te voeren. Eva krijgt een groen scherm, evenals Alex, Renate en Paul. Het is Liesbeth die haar koffers mag pakken en verdwijnt richting Nederland.

© 2023 Ronald van der Velden