Ererondje voor FréderiqueSeizoen 6, aflevering 8

In Purmamarca spelen de kandidaten twee opdrachten. Tussendoor laat Karel de kandidaten allemaal peinzen over persoonlijke dilemma’s. Op dag 15 worden deze keuzes in een derde opdracht verwerkt en valt de laatste kandidaat af, vlak voor de finale...

Dag 13

’s Avonds bezoeken de kandidaten een restaurant in Salta. Ze bespreken wie hun favoriete tegenstanders in de finale zouden zijn. Frederique bekent voor de camera’s, dat ze op Roderick en Milouska zit. Milouska zou het liefst de andere dames in de finale tegenkomen.

Dag 14 en 15

Op dag 14 rijden de kandidaten met de bus naar Purmamarca. Daar spelen ze die dag en de dag erna twee losse opdrachten. Tussendoor laat Karel de kandidaten allemaal peinzen over persoonlijke dilemma’s. Op dag 15 worden deze keuzes in een derde opdracht verwerkt.

Op de vijftiende dag vindt de laatste executie vóór de finale plaats. Eén kandidaat is een eind gekomen, maar zal nu afvallen. Fréderique heeft een vrijstelling verdiend en heeft de test dus niet gemaakt. De pechvogel van deze aflevering is Peggy.

© 2023 Ronald van der Velden