Eten en racenSeizoen 6, aflevering 6

De kandidaten bewijzen een Argentijnse basisschool goede diensten en worden uitgenodigd bij een grootgrondbezitter die een luxe diner geeft met rare opdrachten. Ten slotte is er een derde opdracht op een racebaan bij Salta en dan volgt de test.

Dag 9

Aan het begin van de zesde aflevering lijkt iedereen te geloven dat Peggy de mol is. Ook vertelt iedereen hoe geweldig Milouska het zou hebben gespeeld, áls ze de mol geweest was. Dan gaan we naar Finca Lesser. Karel wacht er de kandidaten op en legt hen direct de volgende opdracht uit. Die avond krijgt Toine telefoon van Karel. De dag erna heeft de groep een exclusief diner met een belangrijk persoon, dus moet iedereen een nette outfit hebben…

Dag 10

De volgende dag gaan de kandidaten eten bij de heer en mevrouw Dies en tijdens dit diner voeren de kandidaten diverse opdrachten uit. Het is onduidelijk wat nu precies de rol van de mol is, maar lang niet alles lukt zoals het zou moeten lukken.

Dag 11

De volgende dag rijden de kandidaten in een busje naar het Autodrome in Salta. Ze voeren daar een opdracht uit onder tijdsdruk. Helaas kost dit hen een hoop geld en dan is het alweer tijd voor de volgende test. Voor de tweede keer krijgt Richard een rood scherm te zien dus nu is het echt tijd om te vertrekken.

© 2023 Ronald van der Velden