Graven en geld zoekenSeizoen 6, aflevering 5

In Buenos Aires gaan de kandidaten op zoek naar rozen en naar personen uit de Argentijnse geschiedenis, waarna een bezoek volgt aan een heel bijzonder, onbewoond dorp met bekende straatnamen...

Dag 7

Die avond na de executie, wordt uiteraard de onverwachte terugkomst van Richard besproken. Richard bespreekt hoe enkele kandidaten hem gewoon in de kooi lieten zitten. Roderick probeert Richard te doorgronden en Frédérique heeft als snel bedacht om een deal met Richard te sluiten.

Dag 8

Bij het ontbijt vinden de kandidaten geld onder hun servet: 187 pesos. Liz vindt echter een plattegrond van Buenos Aires. Later die ochtend krijgt de groep een bericht aangereikt: 187 pesos. Dit is al jullie kapitaal. Spendeer het niet meteen en ook niet te royaal en gebruik die mannen allemaal. Vind de zerk van al die helden van deze Argentijnse gelden. Onthoud wat Christus u vermeldde zo komen er zes rozen op uw pad en de zevende, de echte schat, de clou waar u het hardst om bad.

Dag 9

Vandaag krijgt de groep een keuze tussen geld en veiligheid, terwijl de pot al op een historisch dieptepunt staat. Ze gaan met de bus naar een zeer bijzondere plek. Na de opdracht daar, is het tijd om er de test te maken. De executie wijst ten slotte uit, dat het nu de beurt is aan Liz om te vertrekken.

© 2023 Ronald van der Velden