Tango en tokkelenSeizoen 6, aflevering 3

Voordat Roderick en Liz terugkeren, gaat de rest van de groep de wildernis in voor een high-rope-avontuur met jeugdherinneringen. Daarna is het tijd voor een tango-uitvoering achter een scherm.

Dag 4

Veel kandidaten zijn geschokt door het vertrek van Chris, want hij was degene die door veel kandidaten verdacht werd. De kandidaten worden door ruig gebied naar een volgende locatie gebracht. Intussen doen Liz en Roderick de laatste voorbereidingen voor de tango. Tijdens en na de eerste opdracht twijfelt de hele groep nog steeds wat de rol van het tweetal is.

Dag 5

Na een lange reisdag slapen de kandidaten in een hotel in Buenos Aires. In Buenos Aires zorgen Roderick en Liz dat ze zo slecht mogelijk herkenbaar zijn. De overige kandidaten bebben in het vliegtuig ieder een boek gekregen over de tango. Aangekomen in de stad, proberen sommigen zelfs de tango te oefenen.

Dag 6

Het is zover: Roderick en Liz zullen terugkeren in de groep. Maar eerst moeten zij hun opdracht uitvoeren. En dan, direct na deze opdracht, is het alweer tijd voor de volgende test executie. Voor het zover is, proberen meerdere mensen in de bus echter nog jokers te jatten. Het lukt hen echter niet en dan volgt de uitslag… Richard gaat direct terug naar Nederland.

© 2023 Ronald van der Velden