Van Argentinië naar AmsterdamSeizoen 6, aflevering 2

De groep gaat de natuur in om vlotten te bouwen en bezoekt eenmalig de stad Amsterdam. Roderick en Liz oefenen stug door...

Dag 2

In Bariloche slapen de kandidaten in een mooie blokhut. Er ontstaan clubjes en Milouska hoort bij geen enkel clubje. Op een schoolbord staat: “Bericht van de mol: Milouska, ga naar buiten!” Toine geeft voor de camera toe dat hij het bericht geschreven heeft. Op dat moment gaat de telefoon want Roderick belt. Die zegt tegen Chris: “Wat je ook doet, jij moet de zwaarste nemen”.

Dag 3

De volgende dag gaat de groep een natuurgebied in voor een mooie opdracht, terwijl Roderick en Liz nog hard oefenen op de tango die ze in de derde aflevering moeten dansen. Later die dag rijdt de groep met een busje naar een manege voor de volgende opdracht. Ze overnachten in koude tentjes op de heide.

Dag 4

Veel kandidaten hebben slecht geslapen in Fortin Chacabuco, terwijl Roderick en Liz heerlijk wakker worden in hun luxe hotel. Frederique heeft die nacht om jokers gevraagd bij Toine en Mary-Lou. Niet iedereen is blij met deze actie, want er waren meer kandidaten die graag een joker van Toine wilden. Maar Toine heeft zo ’n eigen tactische overwegingen.

Die middag is het tijd voor de tweede test en executie. Karel typt de namen weer genadeloos in en deze keer is het Chris die een rood scherm voor z’n neus krijgt. Hij pakt zijn spullen en verlaat de groep.

© 2023 Ronald van der Velden