Lasergamen tegen Godzilla

In twee groepjes lasergamen de kandidaten tegen elkaar en tegen Godzilla. Ze kunnen geld verdienen en moeten proberen een vrijstelling te pakken. Maar Godzilla heeft het op hen gemunt...

00:27:09 Opdracht: Lasergamen tegen Godzilla
De kandidaten spelen in twee koppels in een groot ravijn een lasergame-spel. Er staan kistjes en in één van de kistjes zit een vrijstelling. De sleutels van de kistjes worden bewaakt door Godzilla, die acht levens heeft. Er zijn ook kokosnoten met lintjes; wie zo’n noot beschiet, verdient €1000 voor de pot. Maar alleen het geld dat de winnaar van het spel verdient, wordt in de pot gestopt.

00:28:14 Opdracht: Lasergamen tegen Godzilla
Elke speler heeft drie levens en zonder leven kun je geen vrijstelling meer verdienen. Er is één sleutel waarmee iedereen z’n levens opnieuw kan opladen, maar deze hangt binnen het schietveld van Godzilla. Wie dood gaat, verliest ook alles wat ‘ie daarvóór verdiend heeft.

00:31:50 Opdracht: Lasergamen tegen Godzilla
Isabelle en Marc-Marie vormen het eerste team, Yvon en Lottie het tweede. Na een tijd op Godzilla te schieten, beginnen de kandidaten ook elkaar aan te vallen. Na een tijdje spelen gaan zowel Isabelle als Marc-Marie dood.

00:35:51 Opdracht: Lasergamen tegen Godzilla
Ten slotte wordt ook het laatste leven van Godzilla afgenomen en rennen alle kandidaten naar de sleutel toe. Marc-Marie schiet zonder twijfel zijn groepsgenootje neer. Dan rent hij naar Yvon bij de vlag en schiet ook haar neer.

00:39:56 Yvon in de opdracht Lasergamen tegen Godzilla
Lottie schiet vervolgens Marc-Marie neer en Yvon gaat er met de vlag en sleutel vandoor. Ze pakt de vrijstelling en het spel is ten einde. Helaas is er geen geld verdiend voor de pot.

Afbeeldingen