PartnerspelOpdracht in aflevering 8

In een fabriekshal staan vijf monitoren waarop de partners van de kandidaten rekensommen opzeggen. De uitkomsten vormen samen een telefoonnummer waarmee de partners te bereiken zijn.

Tags: Snelheid, Familie en partners, Raadsels en Zoeken

De kandidaten gaan op zoek naar cijfers, die samen een telefoonnummer vormen. Als ze dat gevonden denken te hebben, gaan ze naar de andere kant van de fabriek. Daar staat een auto met telefoon te wachten. Als het ’t juiste nummer is, krijgen ze een adres waar ze zo snel mogelijk naar toe moeten. Is het fout, dan moeten ze opnieuw beginnen. Als ze op tijd op het adres zijn, verdienen ze €5000 en wacht hen een grote verrassing.

In de fabriek staan monitoren waarop filmpjes te zien zijn. In elke film zegt een vriend of partner van een kandidaat een rekensom op. De kandidaten moeten de ontbrekende getallen invullen. Het ontbrekende getal is zo persoonlijk, dat alleen de kandidaat dat kan weten. Elke monitor heeft een nummer tussen één en vijf. De uitkomsten van de monitoren moeten op volgorde komen te staan.

Na een hoop puzzelen, roepen en van monitor wisselen, vinden de kandidaten een telefoonnummer. Het nummer klopt echter niet en elke belpoging kost €1000. Elise twijfelde over de datum die haar vriend vroeg en daardoor mislukte het nummer. Bij de tweede poging neemt zijn vrouw Irma op die de locatie van een restaurant geeft.

Ze willen op pad gaan met de auto, maar kunnen niet zomaar weg want er zijn geen sleutels. De kandidaten gaan op zoek in de hal en vinden op de bovenste verdieping de laatste sleutel. Ze rijden weg met nog acht minuten op de klok. Ze redden het echter en komen met nog twee minuten te gaan in het restaurant. Er is dus €4000 verdiend met de opdracht.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden