MuziekSeizoen 4, aflevering 8

In deze muzikale aflevering wordt veel gezongen: In de camper én voor de partners van de kandidaten. Verder gaan zij aan de slag op een boerderij en moeten ze een aantal persoonlijke rekensommen oplossen.

Molinstructies

Dag Mol. Fijn hè, dat je George de mol van vorig jaar even hebt gesproken. Niemand heeft het gemerkt. En trouwens, morgen krijg je weer bezoek. De kokers zijn niet opengemaakt. Dat geeft jou weer twee dagen de tijd om iedereen een andere richting op te sturen. Hier komen je instructies. Jij weet welke liedjes er niet gezongen moeten worden en het telefoonnummer, verander er maar niets aan want iedereen zit er bovenop. Maak je niet druk want over twee dagen gaat er toch weer iemand naar huis. Succes!

Dag 16

De kandidaten zitten zingend in de camper. Ze rijden naar Iberville en voeren daar een tweede opdracht uit. ’s Avonds biedt Ferdi Elise aan om samen de mol te pakken. Hij probeert Elise ervan te overtuigen dat Chandrika de mol is en dat iedereen op haar stemt. Ze besluiten elkaar informatie te geven en elkaar te vertrouwen.

Dag 17

Op dag 17 is Ferdi jarig, hij wordt 28 jaar. Ze geven hem een klein cadeautje voor z’n hond en een verjaardagstaart. Dan is het tijd voor een derde opdracht. Na deze opdracht ontmoeten de kandidaten hun partners en vrienden in een restaurant. Daar volgt een vierde opdracht en dan is het tijd voor de test. Het rode scherm is voor… Ferdi.

© 2023 Ronald van der Velden