PaardenklusjesOpdracht in aflevering 8

Op een manege moeten vijf opdrachten worden uitgevoerd binnen anderhalf uur. Wanneer het de kandidaten lukt om alles goed én op tijd te doen, verdienen ze 2500 euro.

Tags:

Angela neemt de kandidaten mee naar een manege. Ze heeft vijf klussen: Bronc voeren, binnenbak egaliseren, stal schoonmaken, paard voeren en paard rijden. De kandidaten krijgen anderhalf uur de tijd. Als het allemaal op tijd is, gaat er €2500 in de pot. Jean-Claude, de rodeo-trainer, neemt de kandidaten mee.

De mannen gaan binnen aan de slag met het voeren van de paarden. De vrouwen gaan buiten in de stal de troep wilde Bronc-paarden voeren. Binnen strepen zij hun taak af, terwijl de mannen zowel het stallen schoonmaken als het paarden voeren afstrepen. Maar Elise ziet dat alleen de gangen geveegd zijn. Ze gaan dus met z’n allen aan de slag om de klus af te maken.

Een kwartier voor tijd, moet er nog iemand leren paardrijden. Elise heeft vaker op een paard gezeten maar toch wordt besloten om Rene deze laatste taak te laten uitvoeren. Rene vertrouwt namelijk Elise niet en wil de touwtjes zelf in handen houden. Hij moet het paard een speciaal parcours laten lopen. Dat lukt hem en daarmee zijn alle klussen geklaard en is €2500 verdiend.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden