Linedancen en slaapplaatsenOpdracht in aflevering 5

Terwijl Rene en Elise op zoek gaan naar een gratis slaapplaats voor de hele groep, moet de rest leren linedancen. Als ze dat binnen een uur voor elkaar krijgen, verdienen ze €2500 voor de pot.

Tags: Zoeken en Leren

Angela heeft twee vrijwilligers nodig en kiest Rene en Elise uit als “lekker stel”. Zij moeten voor zes personen een slaapplaats zien te regelen in één uur. Lukt het niet, dan gaan ze op kosten van het zakgeld in een herberg slapen die Angela geregeld heeft.

Intussen gaan de anderen naar een club waar ze een line-dance voorstelling zien. Angela krijgt al vuile blikken van enkele kandidaten. En inderdaad, binnen een uur moeten ze een dansje instuderen om €2500 te verdienen.

Rene en Elise proberen bij alle hotels binnen te komen en vragen bij de receptie om een gratis slaapplaats. Elise biedt telkens aan, om te helpen schoonmaken. Dan hebben ze mazzel bij een luxe hotel, maar de receptioniste heeft een creditcard nodig. Ze gaan naar de club waar de anderen bezig zijn. Die hebben hun best gedaan en €2500 verdiend.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden