Canyoning en linedancenSeizoen 4, aflevering 5

De kandidaten gaan canyoning, moeten vragen beantwoorden in Quebec, spelen een oud-hollands spelletje en leren linedancen. Intussen krijgt Astrid een bijzonder voorstel van Angela.

Molinstructies

Hallo Mol. Nou, je weet nu wie jou verdenkt. Raak niet in paniek want het zou heel raar zijn als niemand je zou verdenken. Afgelopen dagen is er veel geld verdiend voor de pot. Dat geeft helemaal niks, want de komende dagen zullen ze het vast wel weer kwijtraken. Aan het einde van de eerste dag komt iedereen weer bij elkaar en jij weet waar. De komende dagen zal je wellicht ook een persoonlijk offer moeten brengen, want er mag naar huis gebeld worden. Als je dat niet doet, kun je beter saboteren. Maar, een mol is ook maar een mens, dus als het niet anders kan moet je zelf maar zien. Hou vol, het gaat goed, je bent op de helft.

Dag 10

De kandidaten hebben in een tipi overnacht in het bos bij Duchesnay. Ze gaan vervolgens naar Quebec. Daar voeren de mannen en de vrouwen gescheiden een opdracht uit en ’s avonds gaan ze naar het centrum van de stad.

Dag 11

’s Ochtends worden ze wakker in Quebec. Astrid heeft dan zelf op een andere plek gegeten en geslapen. Overdag spelen de kandidaten een eenvoudige maar grappige variant op een oud-hollands spelletje. Dan is het weer tijd voor de test. Astrid maakt die in haar eigen hotelkamer en is niet aanwezig bij het begin van de executie, maar komt later binnen.

Angela biecht op, dat ze Astrid een aanbod gedaan heeft en wat dat aanbod precies inhoudt. Ze vraagt Astrid wat ze gekozen heeft. Dan eindigt de aflevering…

© 2023 Ronald van der Velden