VerwendagOpdracht in aflevering 4

Ferdi en Elise kunnen één vrijstelling verdienen. Nadat ze een dag heerlijk hebben kunnen ontspannen, moeten zij inschatten hoeveel wedstrijden de anderen gewonnen hebben. De vrijstelling is echter niet gratis...

Tags: Verwennen, Vrijstelling en Raden en voorspellen

Angela heeft nog een vrijwilliger nodig die nog niet aan de beurt geweest is. Elise komt naar voren en kiest Ferdi uit, want hem verdenkt ze ervan de mol te zijn. Samen gaan ze met een limousine met chauffeur mee en rijden naar Chateau Frontenac. Hun spullen worden een luxe hotel binnengebracht.

Op bed liggen foto’s waarop te zien is, wat hen te wachten staat. Een massage, een bubbelbad, een bezoek aan de kapper en ten slotte een heerlijk etentje. Het lijkt, alsof ze vandaag helemaal kunnen ontspannen.

Ze weten niet wat de anderen aan het doen zijn en al helemaal niet, dat één van hen straks een vrijstelling kan verdienen. Later die avond krijgen ze een video-boodschap van Angela te zien. Daarin legt ze uit, wat de anderen gedaan hebben. Als ze goed voorspellen wat de eindscore was, dan mag één van hen een vrijstelling hebben. Maar als ze die inderdaad nemen, dan gaat het gewonnen bedrag van de pot af.

Ron en Patricia zouden de wedstrijd moeten kunnen winnen volgens Elise en Ferdi. Ook Astrid zou het nog best goed kunnen doen. Ze weten dus precies de juiste personen in te schatten. De vrijstelling zou in dat geval €3000 kosten. Elise wil de vrijstelling, Ron niet maar hij wil dan informatie. Dan besluiten ze om erom te loten.

Die avond komen ook Elise en Ferdi weer bij het kampvuur zitten. Eerst mogen zij aan de andere kandidaten vertellen, wat ze die dag gedaan hebben. Daarna leggen ze uit, welke opdracht zij kregen. Hun inschatting was goed en Ron heeft de loting gewonnen. Angela incasseert de €6000 uit de pot.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden