Foto's van vroegerSeizoen 3, aflevering 6

De kandidaten reizen met de auto naar Evora en krijgen daar een uitgebreide rondleiding waar ze goed moeten opletten. De dag daarna gaan ze vliegen en op zoek naar jeugdfoto's.

Dag 10

Angela vertelt de kandidaten direct na de executie, dat ze de volgende dag een lange reis gaan maken. Ze moeten zich nu al opsplitsen in een groep van vijf en een groep van twee. Harry en George vormen het duo.

Dag 11

De ploeg van vijf personen vertrekt met een auto, George en Harry rijden de tweede. De kandidaten reizen naar Evora. Het spel wordt zwaarder, maar het is lastig om steun bij elkaar te zoeken omdat er een mol in de groep zit… Na de reis gaan de kandidaten een opdracht doen waarbij ze veel leren over het stadje Evora. Daarna heeft Angela alvast twee kandidaten nodig met oog voor detail. Karen en George worden uitgekozen en dan mogen de kandidaten gaan slapen.

Dag 12

De kandidaten voeren in twee groepen opdrachten uit en ze verdienen een hoop geld. Er zou nu €46300 in de pot moeten zitten. De vorige dag zat er €23800 in de pot toen er geteld werd. Volgens Harry is er geld gestrooid in het café, eerder die week. Helaas, de pot staat dus €5000 lager.

Aan het begin van de avond is het tijd voor de test, in de hangar van het vliegveld. Prince krijgt als eerste een groen scherm. Jantien is de tweede en George de derde. Ook John en Harry krijgen een groen scherm. De kandidaten vermoeden het ergste als alleen Ellen en Karen nog overblijven. En dan wordt Karen naar huis gestuurd. Vier kandidaten zitten nu zonder mol en zitten toch nog in de serie…

© 2023 Ronald van der Velden