Muziek en ontvoeringSeizoen 3, aflevering 5

Op dag 9 wordt er gepaintballd en proberen George en Jantien een aantal Spanjaarden enkele Nederlandse klassiekers aan te leren. De dag daarna wordt Kerstin ontvoerd.

Dag 9

De kandidaten zijn flink in de war na de executie, waarbij niemand naar huis ging. Ze gaan naar de universiteit van Coimbra voor een muzikale opdracht, terwijl de rest actief aan de slag gaat. Die nacht om 5:30 wordt Kerstin door onbekende mannen van haar bed gelicht, geboeid en meegenomen…

Dag 10

’s Ochtends verschijnt Kerstin niet aan het ontbijt in Coimbra. Harry gaat bij de balie vragen of ze gewekt kan worden, maar haar sleutel is ingeleverd bij de balie. Zij is geblinddoekt naar een kamertje Serra do Buçaco gebracht. Tijd voor de derde opdracht.

Die middag moet weer een test ingevuld worden. Er zijn nog steeds heel veel stemmen voor Karen. Enkele kandidaten vermoeden dat George eruit gaat, omdat hij op de verkeerde mol inzet of omdat hij op twee kandidaten tegelijk gokt. Ellen heeft een vrijstelling en hoeft zich dus geen zorgen te maken. Karen laat haar naam als eerste invoeren en krijgt een groen scherm, evenals George. Kerstin is de derde en het rode scherm is deze keer voor haar.

© 2023 Ronald van der Velden