DamoclesSeizoen 20b, aflevering 6

In Wie is de Mol zetten de kandidaten alles op alles om de mol te ontmaskeren. Wie is toch die tegenstander die alle opdrachten saboteert? En ze willen maar één ding: in het spel blijven. Ron, Jeroen, Peggy en Patrick willen het liefst de executie met zes in plaats van met vier kandidaten. Nikkie en Tygo daarentegen willen niets liever dan daaraan ontsnappen. En het is de vraag of de kandidaten onder die omstandigheden niet vergeten dat er nog steeds een mol in hun midden is.

Vandaag gaat de jacht op Tygo en Nikkie verder op het eiland Elba. Ze hebben nog ongeveer vijf uur de tijd om een serie raadsels op te lossen en het duo te vinden, voordat Tygo en Nikkie zichzelf bevrijden uit hun cel. Helaas lukt dat het viertal niet op tijd en dus vindt er een heftige executie plaats.

De test wordt gemaakt op de veerboot. Daar benoemt Rik nog dat er munten ter waarde van 3400 euro gevonden zijn, waarmee de pot op 11510 euro komt. Maar dan moeten er twee rode schermen komen en die zijn voor Patrick en Ron.

© 2023 Ronald van der Velden