Hotel leidenOpdracht in aflevering 3

Dan moet een hele nacht een hotel leiden en wordt daarbij ongemerkt geconfronteerd met drie dilemma's. Weten de andere kandidaten, welke keuzes hij zal maken?

Tags: Elkaar kennen, 's Nachts, Locals en Dilemma's

Dan krijgt de opdracht om het hotel te leiden tot de volgende ochtend, elf uur. Hij krijgt Schotse kledij en wordt naar de bar gebracht, waar hij uitleg krijgt. Hij werkt de hele nacht door en de volgende ochtend komt Angela koffie bestellen.

Na hun opdracht komen Björn, Sigrid en Yvonne bij het hotel waar Dan gewerkt heeft. Die is, zonder dat hij het weet, voor vijf dilemma’s geplaatst tijdens zijn werk. Als ze bij vier dilemma’s Dans keuze raden, verdienen ze F2500.

Eerste dilemma: Zal Dan een pak of een kilt aantrekken? Sigrid denkt als eerste het pak, Björn ook en Yvonne ook. Dat is helaas fout, want Dan heeft de kilt gekozen. Vervolgens zien ze dat een Schotse man vertelt over de Schotse versie van WIDM en het lijkt erop, dat daar dezelfde opdrachten uitgevoerd werden. Zal Dan deze man uithoren? Sigrid denkt van niet, Yvonne en Björn denken van wel en inderdaad, Dan vraagt verder.

De man aan de bar biedt Dan aan, om hem naar huis te laten bellen. Sigrid denkt dat Dan weigert en de rest is het daarmee eens. En inderdaad, Dan blijft weigeren. Vervolgens vraagt de eigenaar van het hotel aan Dan, of hij een broek draagt onder zijn kilt. Sigrid denkt van wel, Björn en Yvonne niet en inderdaad, Dan gedraagt zich als een echte Schot.

Tenslotte komt Dan in Angela’s kamer om daar schoon te maken. Tussen haar kleren ligt een productieboek. Björn en Yvonne denken dat hij er niet in zal kijken, maar Sigrid wel. Dan heeft de kleren netjes weggelegd zonder te kijken, dus er is F2500 verdiend.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden