Car-aokeOpdracht in aflevering 8

Elke kandidaat zit in een eigen auto. Temidden van een plaatselijke hoosbui moeten ze elk tien liedjes doorseinen naar de rest.

Tags: Communicatie, Muziek, Creatief, Raden en voorspellen en Water

De groep komt bij een wilde waterstroom voor de tweede opdracht en hier staan vier auto"s klaar. Ze zijn alle vier klaar voor een opdracht vol adrenaline en water, maar het spel loopt anders dan ze verwachten. Vanaf de achterbank klinkt Art door de portofoon: "Het is tijd voor car-aoke".

Elke kandidaat heeft een lijst met tien liedjes. Die moeten aan degene tegenover hen uitgebeeld worden, maar ramen en deuren moeten gesloten blijven. Elk goed liedje is 50 euro waard. Elke kandidaat heeft één bonusnummer dat 100 euro waard is. Maximale opbrengst is dus 2200 euro.

Maar als ze beginnen, zit er nog een ander addertje onder het gras. Twee brandweermannen zetten de vier auto"s in een hele lokale regenbui. Dus met de ruitenwissers aan, gaan ze aan de slag met uitbeelden. En dat gaat uiteindelijk redelijk: Er worden 12 liedjes geraden waarvan twee bonusnummers (Thriller en Pianoman), dus is 700 euro verdiend.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden