Het einde in zichtSeizoen 17, aflevering 9

In de finale zien we nog twee spannende opdrachten - een klassieke Molpuzzel en een terugblik op alle opdrachten waar geld verdiend werd. En dan is het tijd voor de laatste test...

Dag 15, Fort Rock

We beginnen de aflevering bij de uitslag van de laatste test voor de finale. Jochem is al zeker van zijn plaats dankzij de vrijstelling die hij veroverde bij Fort Rock. Thomas mag als eerste en krijgt een groen scherm. Diederik is de volgende... maar hij krijgt rood. Jochem en Sanne zijn stomverbaasd, want daarmee verlaat hun mol de race.

In een pub praten ze na, maar intussen zitten ze allemaal te piekeren. Jochem neigt ernaar om toch op Sanne in te zetten. Eerst maar eens een opdracht doen - waarbij ook flink gepuzzeld moet worden.

Dag 16

Thomas is intussen om; hij moet nu vol op Jochem gaan inzetten. Jochem beseft dat Thomas de logische keuze is, maar zijn gevoel leidt hem naar Sanne. En Sanne weet bijna zeker dat ze voor Thomas moet gaan. Maar eerst nog één laatste opdracht.

En dan volgt de laatste test... en blijkt ieder op een andere mol in te zetten. En dus zal blijken dat de winnaar als enige de mol ontmaskert heeft. Voor de uitslag worden de deelnemers in boten over Sparks Lake naar Art gebracht, die hen nog één keer persoonlijk toespreekt.

© 2023 Ronald van der Velden