Van voor naar achteren

Eén van de kandidaten krijgt een bodycam. De anderen moeten hem door een druk resort leiden, naar Art. Onderweg komen ze geld tegen. Dat mogen ze alleen houden als de bodycam geen enkele gast op de foto zet!

00:23:46 Opdracht: Van voor naar achteren
In een luxueus resort zoekt Art één finalist met ogen op z’n rug twee finalisten met een vooruitziende blik. Tim wijst gelijk Klaas aan als persoon met ogen op z’n rug. Die krijgt een camera op z’n buik en moet van de receptie naar het strand, dwars door het enorme resort. Maar dat moet zonder te stoppen of toeristen op de foto te zetten.

00:24:33 Opdracht: Van voor naar achteren
Annemieke en Tim gaan hem begeleiden als verkenners. Er valt ook geld te vinden in het resort. Als ze van elk van hen twee portretten op het geld weten te vinden, verdubbelt Art het gevonden bedrag. Ze krijgen een kaart mee met aanwijzingen. Klaas moet het geld oppakken. Ze krijgen portofoons mee.

00:26:18 Opdracht: Van voor naar achteren
De eerste meters gaan goed, maar dan komen ze de eerste toeristen tegen op een bankje. En terwijl ze die proberen weg te sturen, komen er steeds meer mensen aan. Annemieke heeft de dubieuze eer om ze één voor één weg te sturen.

00:27:39 Opdracht: Van voor naar achteren
Klaas wandelt intussen onder strenge begeleiding van Tim, maar lijkt niet heel veel moeite te doen om goed van de toeristen weg te draaien. En wanneer hij te enthousiast wordt, filmen ze een toerist die uit de bosjes komt. Voor straf moeten ze terug naar de lobby.

00:30:20 Annemieke in de opdracht Van voor naar achteren
Ze komen bij de tweede poging veel dichter bij het strand. Maar het duurt even voor ze geld vinden. En precies wanneer dat lukt, loopt er een vrouw door beeld over een balkon. De grote vraag is nu of ze op film staat, maar daar zullen ze pas later achter komen. Ze besluiten om het erop te wagen en lopen door.

00:30:35 Opdracht: Van voor naar achteren
Bij het strand aangekomen, wordt het nog veel lastiger. Ze hebben inmiddels tweemaal twintig euro verdiend met risico dat het niets oplevert. En dan beseft Annemieke dat zij het geld gepakt heeft, dus kunnen ze net zo goed weer terug naar het begin voor meer geld.

00:36:11 Opdracht: Van voor naar achteren
In hoog tempo lopen ze de route richting het strand opnieuw. Klaas pakt nu 5x 10 euro en met nog ruim twee minuten te gaan, komen ze aan de rand van het strand. Art staat op ze te wachten en met een sprintje weet Klaas hem te bereiken. Art controleert de film en beloont hen met de opgehaalde 50 euro. Opdracht geslaagd!

Afbeeldingen