MisplaatstSeizoen 16, aflevering 6

Een finale met alleen maar vrouwen, dat zit er niet in dit jaar. Want na Ayren en Ellie kreeg Marjolein haar rode scherm te zien. Dus zijn er nog maar twee vrouwen over. Cécile die ogenschijnlijk onbewogen door het spel gaat en Annemieke die een stuk ondoordachter lijkt te opereren. Ze nemen het op tegen vier mannen. De semi-Siamese tweeling Taeke en Tim die elkaar in het spel geen moment loslaten, Rob die een stuk zelfverzekerder lijkt na het hernieuwde verbond met Annemieke en Klaas, die vooral z'n eigen plan trekt.

Dag 11

Er zijn nog zes kandidaten over, dus de mol heeft nog maar vijf paar ogen op zich gericht maar kan zich ook moeilijker verschuilen. Nu komt het erop aan in hoeverre je de mol kent én de rest kunt misleiden. Tijd voor een opdracht in het theater en bij de kabelbaan.

Dag 12, Santiago

De volgende dag gaat de groep bij mooi weer de stad in om zichzelf te vinden. Daarna moet er weer getest worden en volgt de vijfde executie van dit seizoen. Rop en Tim krijgen een groen scherm te zien. Driemaal is echter scheepsrecht: Cécile krijgt een rood scherm en moet verdwijnen.

© 2023 Ronald van der Velden