ZinloosSeizoen 15, aflevering 9

Tot haar grote ontsteltenis moest Martine bij de vorige executie afscheid nemen, vlak voor de finale en nèt nu de groep geld begint te verdienen. De pot staat inmiddels op 8000 euro en wordt bewaakt door een nieuwe penningmeester, Chris. Nog vier spelers in het spel maar niet lang meer, want vandaag moet alweer een kandidaat afscheid nemen. De overblijvers mogen zich de finalisten noemen van Wie is de Mol 2015.

Dag 17, Kandy

In de ochtend wordt in Kandy nog één opdracht gespeeld, waarbij belangrijke middelen voor de finale verdiend worden. En dan is het al tijd voor de executie. Nadat Margriet en Marlijn een groen scherm krijgen, is Chris degene die met tranen in z"n ogen afscheid moet nemen.

Dag 18, Polonnaruwa

Op de laatste dag gaat de groep naar Polonnaruwa voor de allerlaatste test. En dan volgt tussen de oude ruïnes een laatste toespraak van Art voor elk van de kandidaten. Zijn belangrijkste vragen: Hebben Rik en Marlijn elkaar niet iets teveel vertrouwd, en gaat Margriet het wel redden in haar eentje? De uitslag zien we helaas pas in aflevering 10!

© 2023 Ronald van der Velden