StraatttaalOpdracht in aflevering 8

In een drukke winkelstraat vol uithangborden, moeten de kandidaten op zoek naar een serie logo's. Als ze van de merknaam van elk logo de eerste letter verzamelen, vinden ze vanzelf de naam van een berdrijfje in diezelfde straat. Daar ligt dan 1500 euro op hen te wachten.

Tags: Locals, Ontcijferen, Zoeken, Verzamelen en Stad

De opdracht is simpel: Eén van de ondernemers op Colombo street heeft 1500 euro voor de deelnemers liggen. Ze hoeven er alleen maar achter te komen, welke dat is. Ze krijgen een rij logo"s waarvan ze de eerste letters moeten achterhalen. Dan wijst de eindlocatie zich vanzelf. En wat ze niet weten, is dat ze er al recht voor staan.

Marlijn gaat met Margriet op stap en Rik met Martine. Chris lijkt zelf op stap te zijn gegaan, zonder de logo"s. Zodra ze een logo gevonden hebben, blijkt Rik zijn pen ook nog eens kwijt te zijn. De groep moet weer bij elkaar komen om het op te lossen en verliest tijd.

Martine let goed en ziet dat achter de eerste twee logo"s punten staan, dus waarschijnlijk begint de winkelnaam met een afkorting. Zodra ze weten dat daar een P en V komen te staan, kost het nog maar enkele minuten om de notaris te vinden. Er is 1500 euro verdiend!

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden