LaguneOpdracht in aflevering 9

In een mooie lagune staan 's avonds honderden brandende fakkels in het water. Bij de fakkels drijven flessen met stellingen over de mol. Elke kloppende meegenomen stelling is 250 euro waard, foute stellingen kosten 250 euro. Wat de mol meeneemt, levert niets op.

Tags: Elkaar kennen, Quizvragen, Test, Verzamelen en Water

De kandidaten gaan voor de laatste opdracht naar een schitterende lagune die vol staat met brandende fakkels. Bij elke fakkel drijft een fles met een stelling. Nemen ze een juiste stelling mee, dan is die 250 euro waard. Een foute stelling kost juist 250 euro. Wat de mol meeneemt, telt niet mee voor de eindstand.

Enkele stellingen die we tegenkomen: "De mol vormde bij de Chinees-spreken opdracht een duo met de mol", "Het team van de mol koos ervoor om de zware rolkoffer mee te nemen tijdens de kamer-zoeken-opdracht", "De mol is een vrouw", "De mol was tijdens de snake-opdracht in de kerk van Paoay", "De mol zat bij de Cantonese opera in de zaal".

Als de tijd erop zit, ontmoeten de kandidaten Art weer bij een vuurtje op het strand. Wat de opdracht heeft opgeleverd, horen ze pas in aflevering tien, als bekend is wie de Mol was en welke flessen dus niet meetellen.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden