Vijf op een rijSeizoen 14, aflevering 6

De groep heeft Hongkong achter zich gelaten en zet de zoektocht naar de mol hier verder, in het noorden van de Filippijnen. Net na de oversteek viel Jennifer af. Uit het spel gewerkt, maar door wie? De mol of haar medekandidaten? Misschien worden die en andere vragen deze aflevering beantwoord. De kandidaten krijgen de kans om in de toekomst te kijken.

Dag 11 (Laoag)

Er zijn nog drie mannen en drie vrouwen over. Maar er is al zoveel gebeurd, dat de verhoudingen nu wel zijn bepaald. En de finale begint in zicht te komen! Tijd om de groep weer eens wat wantrouwen cadeau te geven met de eerste opdracht.

Na de opdracht staat de pot op 1750 euro. Susan is aan de beurt en de groep besluit om het hele bedrag te posten. Ze vult de naam van Freek in, haar mol. Inmiddels is er 8700 euro verstuurd. Maar zijn die allemaal in veilige handen?

Dag 12 (Paoay)

De twaalfde dag begint met een opdracht vol testosteron. Er wordt weer een mooi bedrag verdiend. Intussen heeft Jan-Willem nog steeds een slecht gevoel over de processie-opdracht en besluit om Tygo een joker cadeau te doen.

Die middag volgt een derde opdracht, waarbij de kandidaten een blik in de toekomst mogen werpen. Maar vervolgens moet de test uitwijzen of ze ook echt deel uitmaken van die toekomst. En die is voor Aaf helaas niet in de Filippijnen weggelegd. Zij moet afscheid nemen.

© 2023 Ronald van der Velden