DeelnemersSeizoen 13

 • Carolien Borgers Finalist

  Carolien Borgers (Breda, 1983) is een Nederlandse cabaretière. Ze speelde op haar 25e al haar eerste grote programma, dat maar liefst 120x gespeeld werd. In november ging haar derde programma "Happy End" in première. Ook kun je haar kennen van Altijd Wat en van Mag Ik U Kussen.

 • Daniël Boissevain Kandidaat

  Daniël Boissevain (Amsterdam, 29 juni 1969) is een Nederlands toneel-, televisie- en filmacteur en zanger. Hij speelde in series als Gooische Vrouwen, Meiden van de Wit en All Stars. Later stond hij ook op het toneel zoals met de musicals Doe Maar en Brandende Liefde.

 • Ewout Genemans Kandidaat

  Ewout Genemans (Den Haag, 7 februari 1985) is een Nederlands televisieproducent, presentator, zanger en acteur. Hij speelde in Zoop en richtte zich daarna op presentatie van bijvoorbeeld Willem Wever, de BZT-show en het AVRO Junior Songfestival. Ook produceert hij onder andere het programma "Fans!".

 • Janine Abbring Kandidaat

  Janine Abbring (Groningen, 5 februari 1976) werd in eerset instantie bekend als Jakhals bij De Wereld Draait Door. Maar in 2011 stapte ze over naar de Vara waar ze Vroege Vogels ging presenteren. Tien jaar eerder scoorde ze een hit: Samen met Arjen Lubach maakte ze een parodie op "Stan" van Eminem.

 • Joep van Deudekom Kandidaat

  Jozef Adrianus (Joep) van Deudekom (Amsterdam, 28 maart 1960) is een Nederlands cabaretier, columnist en televisiepresentator. Na zijn studie begon hij aan cabaret met Figo Waas en Peter Heerschop, later onder de naam Niet Uit Het Raam. Samen met Paul de Groot en Owen Schumacher begon hij in 2004 het programma Koefnoen. Momenteel is hij te zien in het programma Mannen van een Zekere Leeftijd.

 • Kees Tol Mol

  Kees Tol (Volendam, 10 februari 1982) is een Nederlands tv-presentator, acteur en producer. Voor de TROS presenteerde hij diverse series zoals de real-life soaps van Jan Smit en van BZN, en het programma Sterren.nl. Ook is hij jaarlijks betrokken bij het programma De Zomer Voorbij.

 • Paulien Cornelisse Winnaar

  Paulien Cornelisse (Amsterdam, 24 februari 1976) is bekend als schrijfster en cabaretière. Na haar studie psychologie speelde ze onder andere bij de Comedy Train en deed ze mee aan het Leids Cabaret Festival. Het jaar daarna begon ze met het geven van eigen voorstellingen. Ze schrijft ook: Bijvoorbeeld het boek "Taal is zeg maar echt mijn ding"en wekelijkse columns voor het NRC.

 • Tania Kross Kandidaat

  Tania Kross (Curaçao, 3 augustus 1976) is een Nederlands mezzosopraan. Ze zong over de hele wereld en werkte mee aan opera-producties zoals het Nationale Reisorkest en de Staatsopera's van Hamburg en Hannover. In 2012 zong ze tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

 • Tim Haars Kandidaat

  Tim Haars ('s-Hertogenbosch, 6 november 1981) kennen we natuurlijk vooral als Gerrie uit de New Kids films, waarmee hij niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland hoge ogen gooide. Maar hij speelt ook in reclames en presenteert 6pack en programma's van Villa Achterwerk.

 • Zarayda Groenhart Kandidaat

  Zarayda Groenhart (Hoorn, 31 juli 1982) is een Nederlandse presentatrice. Na haar studie marketing begon ze in het theater en als VJ bij TMF en The Box. In 2007 stapte ze over naar BNN, waar ze nu vooral bekend is van Spuiten en Slikken en Try Before You Die. Maar daarnaast is ze ook actief als presentatrice op de radio en als freelance journalist.

© 2023 Ronald van der Velden