DeelnemersSeizoen 12

 • Anne-Marie Jung Mol

  Anne-Marie Jung (Schiedam, 3 april 1976) is een Nederlands actrice en zangeres. Ze speelt zowel in films, als op televisie als in het theater.

 • Dio Braaf Kandidaat

  Diorno Dylyano Braaf (Amsterdam, 31 mei 1988), artiestennaam Dio is een Nederlandse rapper van Surinaamse afkomst. Hij bracht onder meer de nummers Dom, Lomp & Famous en Stuk uit (beide samenwerkingen).

 • Frits Huffnagel Kandidaat

  Godfried Philip (Frits) Huffnagel (Leiden, 15 juli 1968) is een Nederlands politicus voor de VVD. Huffnagel werd in 1993 in Amsterdam lid van het afdelingsbestuur van VVD-Westerpark en organiseerde bijna drie jaar het Politiek Café Libertijn. In 1997 kreeg Huffnagel landelijke bekendheid als panellid van het VARA debatprogramma Het Lagerhuis.

 • Hadewych Minis Winnaar

  Hadewych Minis (Maastricht, 5 januari 1977) is een Nederlandse actrice die zowel in films als in theaterproducties speelt. Zij is vast verbonden aan Toneelgroep Amsterdam. Daarnaast is zij met enige regelmaat te zien in het tv-programma De vloer op van de Humanistische Omroep.

 • Liesbeth Staats Finalist

  Liesbeth Staats (geboren in 1974), studeerde van 1992 tot 1998 aan de Universiteit van Amsterdam. Tot 2002 werkte ze verslaggever bij de lokale Amsterdamse omroep AT5 en van 2002 tot 2007 als nieuwslezer bij het Jeugdjournaal. Daarna was ze verslaggever en presentator bij de actualiteitenrubriek EénVandaag.

 • Maarten van der Weijden Kandidaat

  Maarten van der Weijden (Alkmaar, 31 maart 1981) is een voormalige Nederlandse zwemmer. Hij is olympisch kampioen en wereldkampioen bij het openwaterzwemmen. Indoor behaalde hij diverse nationale titels. Tijdens het jaarlijkse sportgala, waar hij sportman van het jaar werd, kondigde hij zijn afscheid aan: "Aan al het moois komt een einde".

 • Marion Pauw Kandidaat

  Marion Pauw (Tasmanië, 19 augustus 1973) is een Nederlandse schrijfster van fictieboeken. Ze publiceert bij uitgeverij Anthos. Voor 'Daglicht' won ze de Gouden Strop 2009. Er werden meer dan 100.000 exemplaren van verkocht[1]. Voor de in 2010 uitgezonden televisieserie 'In therapie' (NCRV) schreef Pauw het scenario.

 • Marit van Bohemen Kandidaat

  Marit van Bohemen (Wormerveer, 16 september 1971) is een Nederlandse presentatrice en actrice. Op 26 januari 2009 werd bekend dat Marit van Bohemen een hoofdrol zal gaan spelen in het nieuwe seizoen van de dramaserie Voetbalvrouwen. Hierin vertolkt ze de rol van Solange. In het najaar van 2009 presenteert Van Bohemen een spelletjesprogramma bij Teleac, De Taalmeester.

 • Tim Kamps Kandidaat

  Tim Kamps is een Nederlandse cabaretier.

 • William Spaaij Kandidaat

  William Henri Tom Spaaij (Zwolle, 8 maart 1983) is een Nederlands musicalacteur, zanger en danser. Hij is bekend uit GTST en ONM en speelt de jonge Ramses Shaffy in de gelijknamige musical.

© 2023 Ronald van der Velden