KaraokeOpdracht in aflevering 5

In een verlaten bioscoop wordt de groep verdeeld over twee zalen. De zalen moeten omstebeurt een liedje zingen en de andere zaal moet de titel raden. Wat het lastig maakt, is dat de groepen elkaar wel zien maar niet horen.

Tags: Communicatie, Muziek en Raden en voorspellen

De kandidaten komen bij de ingang van een bioscoop. Pieter Jan wacht hen op en laat iedereen kiezen tussen zaal 1 of 2. In beide zalen staat een karaoke-machine, twee microfoons en een boekje vol met liedjes. Dan start er een instructievideo. Daarin zien ze beelden van de afgelopen opdrachten.

Dan volgt de laatste opdracht voor deze executie: De groepen moeten omstebeurt een liedje zingen op het podium en de andere groep moet raden. Ze horen elkaar niet, maar zien elkaar wel. De liedjes moeten gekozen worden uit het boekje en elke juist geraden song is 100 euro waard.

Groep 1 (Frits, Erik, Hind) beginnen met “Thriller” van Michael Jackson. De tweede groep (Sanne, Kim, Arjen) vervolgt met Vogue van Madonna. Uiteindelijk zijn er 16 liedjes geraden en dat levert 1600 euro op voor de pot.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden