De gunfactorSeizoen 10, aflevering 3

Frits wist vorige week ondanks zijn heldenrol in de spookstad de pot niet te spekken. En Tim incasseerde een dreun. Zijn vertrek kwam voor hem volledig onverwacht. De jokers zijn er weer in de tiende serie Wie is de Mol en daar blijft het niet bij: Iconen keren terug.

Dag 4, Nagasaki

Op de vierde dag worden de kandidaten meegenomen voor een rijles op een lescircuit. Als ze slim nagiveren en zich aan deJapanse regels houden, kunnen ze veel geld verdienen. Ze maken er echter een zootje van en dus wordt er geen geld verdiend. [36:28] Dan gaan ze naar een luxe locatie voor een heerlijk diner met twee belangrijke en hele bekende gasten. Tijdens het eten wordt er echter een psychologisch uitdagend spel gespeeld. Na afloop van het spel vertelt Erik in de bus dat hij een telefoon gevonden heeft. Arjen laat ook zijn joker zien.

Dag 5

Op de vijfde dag volgt weer een test. Bij de uitslag vertelt Pieter Jan dat de achterstand van Manuel door zijn ziekte zo groot geworden is, dat hij helaas naar huis is. En een andere kandidaat zal hem achterna gaan. We zien een groen scherm bij Frits … en alle anderen totdat Barbara overblijft.

© 2023 Ronald van der Velden