Per veerboot door SydneySeizoen 1, aflevering 8

De ontknoping nadert, maar eerst reizen de kandidaten heel Sydney door per veerboot. In het Oprah House maken ze de laatste test en dan worden winnaar, verliezer en de mol bekend gemaakt.

Dag 14

Na de test van de vorige aflevering worden de kandidaten op de trein naar Sidney gezet. Angela heeft twee zitplekken en één slaapplaats in de aanbieding. Robin claimt gelijk een slaapplaats, de dames delen ‘m vervolgens. De volgende ochtend komen ze in Sydney aan en reizen ze naar het Olympisch Stadion, waar enkele weken later de Olympische spelen plaatsvinden.

Dag 15

In het Olympisch stadion begint de één-na-laatste dag met een spel over de afvallers en vervolgens een opdracht waarbij de kandidaten door heel Sydney reizen. Op het einde van de dag is iedereen vermoeid maar het geld is verdiend: In de pot zit F82500. De dag wordt afgesloten met een diner.

Dag 16

De volgende ochtend verzamelen de kandidaten met Angela bij het Oprah House voor de allerlaatste test. Tegelijkertijd, ieder op hun eigen computer in het Oprah House. Als eerste komt Petra het huis uit en Angela begroet haar: “82500 gulden. Gefeliciteerd, je hebt gewonnen!”. Als tweede komt de mol naar buiten… en dat blijkt Deborah te zijn: “Je was een geweldige mol!”. Dan is het Robins beurt en die weet nog niet, wie de mol is en wie de winnaar…

© 2023 Ronald van der Velden