Surfers, circusartiesten, juweliers en hippiesSeizoen 1, aflevering 7

Petra en Deborah leren surfen terwijl Robin en Wilmie een circusact oefenen. Wilmie en Deborah oefenen een Nederlands lied met Australische hippies terwijl Petra en Robin voor juwelier spelen.

Dag 13

Ondanks de spanning en de verdenkingen gaan alle kandidaten nog vriendschappelijk met elkaar om. De kandidaten nemen hun laatste videoboodschappen voor thuis op. Dan gaan ze in Byron Bay eindelijk aan de slag met de surfplanken die ze gisteren al met zich meesjouwden. De opdrachten slagen echter niet dus staat de pot "s avonds nog op F67500. Opmerkelijk: De serie toont "Dag 12". In de volgende aflevering nemen de kandidaten echter na de test de nachttrein en komen op dag 15 aan in Sydney. Dan moet de test op dag 14 zijn en dus is dit dag 13.

Dag 14

De volgende dag ontbijten de kandidaten voor het laatst met z"n vieren aan het water. Na het ontbijt gaan ze gelijk aan de slag met de volgende opdrachten, waarvan er gelukkig één wel lukt zodat de pot toch nog gespekt wordt. Die avond vullen de kandidaten weer de test in, waarbij Petra voor Deborah kiest. Wilmie kiest voor Robin, net als Deborah. Robin zelf gaat op zijn intuïtie af en die wijst hem op Wilmie. Wilmie wordt afgestraft en moet naar huis.

© 2023 Ronald van der Velden