Truckers interviewenOpdracht in aflevering 6

De kandidaten krijgen een camera en twee surfplanken mee. Ze moeten voor zonsondergang 500km afleggen en daarbij tien Australische truckers filmen over hun mening over Nederland.

Tags: Snelheid en Rijden

De kandidaten krijgen een camera mee en moeten daarmee tien truckers filmen over hun beste en slechtste gedachten over Nederlanders. Daar hebben ze genoeg tijd voor, want voor het donker is moeten ze Angela weer ontmoeten op Lawson Street 93, Byron Bay, zo’n 500 kilometer verderop. Om de hoek staan twee surfplanken die ook mee moeten.

Na een hoop discussie is het tien uur ’s morgens en zijn ze nog steeds in Maryborough. Ze besluiten eerst daar enkele truckers te interviewen, vooral ze beginnen met liften. Uiteindelijk kunnen ze met z’n drieën in één auto meerijden naar Brisbane en regelen Robin en Wilmie samen een tweede eigen lift. Vanaf daar nemen Arnoud, Deborah en Petra om twaalf uur een bus. Robin en Wilmie zijn er pas om half drie en kunnen dankzij een donatie van hun eerste chauffeur ook een bus nemen. ’s Nachts ver na twaalven arriveren zij op Lawson Street, dus de opdracht was niet gehaald.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden