De ronde van Byron BaySeizoen 1, aflevering 6

Er wordt met surfplanken gelift naar Byron Bay terwijl truckers worden geïnterviewd. Petra vermomt zich terwijl de andere kandidaten de ronde van Byron Bay afleggen.

Dag 10

De dag begint in Maryborough met ergernissen aan het ontbijt: Men lijkt ontevreden te zijn over de maaltijden. De kandidaten besluiten in een vrolijke bui om hun ontbijt te doneren bij het Leger des Heils en krijgen een videocamera mee om hun avonturen zelf te filmen. De rest van de dag hebben de kandidaten vrij. Het zakgeld wordt vandaag goed besteed aan Chinees eten en de sfeer zit er goed in.

Dag 11

De volgende ochtend moeten de kandidaten gelijk aan de slag met de camera: Ze gaan naar Byron Bay liften en dat ligt niet om de hoek. Uiteindelijk zullen ze pas om drie uur "s nachts daar aankomen. De serie meldt dat dit dag 10 is. De vorige aflevering eindigt echter met dag 9 en dat was laat op de avond. Angela verwijst naar "gisteren" als de dag waarop de kandidaten een camera meekregen dus moet dit al dag 11 zijn. Verderop in de serie zit nog zo"n telfout.

Dag 12

Bij het zwembad legt Angela nog even uit dat zij zich geen zorgen zou moeten maken en de kandidaten wel, maar tijdens de tocht naar Byron Bay was het even andersom. Vervolgens gaan de kandidaten aan de slag met de ronde van Byron Bay en een verkleedpartijtje voor Petra, waarmee zij een vrijstelling verdient. De avond viel en het werd tijd om te kijken wie er naar huis moet.

Petra heeft een vrijstelling verdiend en doet dus niet mee met de executie. Zelf denkt ze dat Deborah een goede mol zou kunnen spelen. Arnoud gokt op Wilmie en moet dat met een terugreis naar Nederland bekopen.

© 2023 Ronald van der Velden