Zware individuele opdrachtenOpdracht in aflevering 5

Na een nacht op een zelfgekozen slaapplaats, heeft Angela voor elke kandidaat een zware of een erg zware opdracht in de aanbieding. Arnoud kan het hen iets makkelijker maken.

Tags:

Als Arnoud zijn opdracht aanvaardt, maakt hij het voor de anderen iets zwaarder. Weigert hij, dan maakt hij het voor de anderen iets makkelijker maar niet voor zichzelf. Hij kiest voor dat laatste. Daarmee moet hij de ergste slaapplaats (de slaapzak van Deborah) overnemen en krijgt Deborah de villa cadeau.

De volgende ochtend gaan de vijf kandidaten zonder Arnoud naar Maryborough en kiezen ze elk een envelop. Daarna dobbelen ze of het een moeilijke of zeer moeilijke opdracht wordt. Als alle opdrachten zijn uitgevoerd, verdienen ze F10000. Ze mogen weigeren.

Foke: 1-3 betekent één arm in het gips tot het donker wordt, 4-6 twee armen. Ze gooit 3. In het stadscentrum wordt ze op een podium ingegipst. Petra: 1-3 betekent een uur opgesloten in een ton, 4-6 hetzelfde maar in gezelschap. Ze gooit 5, accepteert de opdracht en wordt opgesloten in een houten vat samen met een witte muis.

Deborah: 1-3 betekent het lichaam wordt geverfd in aboriginal-kleuren, 4-6 een tatoo op een plaats naar keuze. Zij gooit 6 en weigert. Wilmie: 1-3 betekent haar laten verven, 4-6 hoofd kaalscheren. Ze gooit 1 en laat haar haar blond verven. Robin: 1-3 betekent een uur in ondergoed poseren voor een schilder, 4-6 betekent naakt poseren. Hij gooit 2.

Als Arnoud de opdracht van Deborah accepteert zónder te weten wat het is, verdienen ze alsnog F10000. Hij accepteert en schrikt enorm, maar laat een kleine tattoo op zijn rug zetten en redt de opdracht.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden