Slaapplaatsen verdelen

Vier kandidaten worden opgejaagd over Fraser Island. De kandidaten verdelen slaapplaatsen, Arnoud offert zich op en iedereen krijgt een heftige individuele opdracht.

Dag 8

00:02:11 Opdracht: Rennen naar de vlag
De kandidaten hebben goed geslapen en moeten van Angela gelijk aan de slag. De groep wordt gesplitst in twee groepen: Twee kandidaten die van varen houden en de rest. Foke en Arnoud gaan vliegen, de andere vier gaan met de auto naar Fraser Island.

00:19:01 Petra in de opdracht Zware individuele opdrachten
Voor de nacht heeft Angela een slaapzak, een hangmat, een tent, een gastgezin en een hotel. En voor één iemand nog een stevige opdracht. Petra slaapt in een hangmat, Wilmie in de tent, Robin kiest voor het hotel, Foke voor het gastgezin en Arnoud gaat de opdracht uitvoeren. Hij moet de nacht doorbrengen in een luxe villa met een bubbelbad, mag heerlijk uitslapen en is vrijgesteld van de executie. De anderen krijgen de volgende dag een zware individuele opdracht.

Dag 9

00:45:28 Foke
De kandidaten verzamelen samen in Maryborough voor een serie zware individuele opdrachten. Na deze opdrachten is het weer tijd voor de test. Foke switcht van John naar Wilmie en dat betekent een rood scherm voor haar.

Afbeeldingen