Slaapplaatsen verdelenSeizoen 1, aflevering 5

Vier kandidaten worden opgejaagd over Fraser Island. De kandidaten verdelen slaapplaatsen, Arnoud offert zich op en iedereen krijgt een heftige individuele opdracht.

Dag 8

De kandidaten hebben goed geslapen en moeten van Angela gelijk aan de slag. De groep wordt gesplitst in twee groepen: Twee kandidaten die van varen houden en de rest. Foke en Arnoud gaan vliegen, de andere vier gaan met de auto naar Fraser Island.

Voor de nacht heeft Angela een slaapzak, een hangmat, een tent, een gastgezin en een hotel. En voor één iemand nog een stevige opdracht. Petra slaapt in een hangmat, Wilmie in de tent, Robin kiest voor het hotel, Foke voor het gastgezin en Arnoud gaat de opdracht uitvoeren. Hij moet de nacht doorbrengen in een luxe villa met een bubbelbad, mag heerlijk uitslapen en is vrijgesteld van de executie. De anderen krijgen de volgende dag een zware individuele opdracht.

Dag 9

De kandidaten verzamelen samen in Maryborough voor een serie zware individuele opdrachten. Na deze opdrachten is het weer tijd voor de test. Foke switcht van John naar Wilmie en dat betekent een rood scherm voor haar.

© 2023 Ronald van der Velden