Foto bij Petra

De kandidaten bezoeken één van de zeven nieuwe wereldwonderen, de schatkamer van de farao in Petra. Ze moeten voor 1000 euro binnen een kwartier een foto maken van het monument, waarop geen enkele toerist te zien is.

00:21:17 Opdracht: Foto bij Petra
De groep bezoekt op dag 14 één van de zeven wereldwonderen. Dagelijks komen er maar liefst 3000 mensen langs. Toch wil Pieter Jan een exclusieve foto, waarop geen enkele toerist te zien is. Als dat lukt, verdient de groep 1000 euro.

00:25:52 Viviënne in de opdracht Foto bij Petra
Tussen twee enorme rode rotswanden door loopt de groep richting de schatkamer die is uitgehouwen in de rotsen. Het is er geweldig mooi maar stikt er van de toeristen. Zodra ze er aankomen, krijgen ze een kwartier de tijd om de foto te maken.

00:24:48 Opdracht: Foto bij Petra
Vanaf een verhoging roepen ze alle toeristen op om achter de camera te gaan staan. Veel mensen geven wel gehoor aan deze oproep, maar het blijkt lastig om geen enkele toerist op de foto te krijgen. Later zien we dat deze opdracht helaas mislukt is omdat er nog 13 toeristen te zien zijn. Er wordt dus geen geld voor de pot verdiend.

Afbeeldingen