Foto's en taxi'sOpdracht in aflevering 6

In groepjes van twee gaan de kandidaten in taxi's de avondspits van Amman in. Ze krijgen per koppel een enveloppe met daarin drie foto’s die in de stad genomen zijn. Op de plek waar de fotograaf stond, zullen ze iemand treffen die geld voor hen heeft.

De kandidaten moeten iemand kiezen met wie ze graag het komende uur in een taxi zitten zodat ze Amman beter kunnen leren kennen in de avondspits. Ze krijgen per koppel een enveloppe met daarin drie foto’s die in de stad genomen zijn. Op de plek waar de fotograaf stond, zullen ze iemand treffen die geld voor hen heeft. Ze krijgen een uur de tijd.

Ze krijgen twintig dinar mee voor de taxi. Jon gaat met Anniek want hij wilde wel met zijn mol in een team. Vivienne gaat met Sebastiaan en Rick met Dennis. Het valt niet mee om goed contact te krijgen met een Engelssprekende taxichauffeur.

Jon en Anniek bereiken hun eerste locatie vlak na Vivienne en Sebastiaan. En ook Rick en Dennis weten hun eerste foto vrij snel te localiseren. Ook de tweede foto wil bij de meeste kandidaten wel lukken. Uiteindelijk komen Vivienne en Sebastiaan als eerste aan. En met tien resterende seconden komen Jon en Anniek aanrennen bij Pieter Jan. De tocht heeft 1500 euro opgeleverd (zes foto’s onderweg).

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden