Puzzels, liften en foto'sSeizoen 7, aflevering 6

Deze week nogal wat spektakel: De groep zal lastig gevallen worden door paparazzi, de kandidaten moeten leren om hun plaats te weten en naar alle waarschijnlijkheid krijgen de kijkers de mol te zien.

Dag 9, Chiang Mai

‘s Middags na de executie neemt Karel de groep mee naar een huisje in de natuur en hij geeft hen alvast een deel van een opdracht. Ze zullen eens flink moeten nadenken, wat ze elkaar gunnen en wie hen het beste liggen. En er moet een fitte en een minder fitte groep gemaakt worden, maar wat is de bedoeling precies?

Dag 10, Mae Taeng

De groep gaat de jungle in voor een zware tocht, waarna wel flink geld verdiend kan worden. Als men de opdracht tenminste begrijpt. En dat blijkt niet mee te vallen, zodat de groep op het einde van de dag flink vermoeid terugkeert naar een slaapplaats zonder een cent verdiend te hebben.

Dag 11, Chiang Mai

Vandaag krijgen de kandidaten de kans om de mol recht in het gezicht te kijken in een groot hotel in Chiang Mai. Daarna gaan ze met de bus naar een tempel voor een derde opdracht, waarbij fotograferen centraal staat. En dan volgt de test… Deze keer nemen we afscheid van Dick.

© 2023 Ronald van der Velden