High-rope parcoursOpdracht in aflevering 3

Aan een kabelbaan vliegen de kandidaten door de bossen bij Colonia Suiza, terwijl ze proberen foto's te herkennen uit elkaars jeugd. Weten ze na afloop de foto's op de juiste volgorde te plaatsen en hebben ze iedereen herkend?

De kandidaten hangen aan stalen kabels en via die kabels glijden ze van de ene boomtop naar de andere. In die boomtoppen is soms een uitzicht te vinden op een foto van een kandidaat. De opdracht is om de foto’s te zoeken en de volgorde te onthouden. Het zijn echter geen actuele foto’s maar kinderfoto’s.

Milouska gaat samen met Frederique maar heeft haar bril niet op, dus zij beweert niets te kunnen zien. Maar ook de andere kandidaten hebben moeite om de foto’s te herkennen. Richard gaat samen met Peggy en Toine met Mary-Lou. Op het einde van het parcours vraagt Karel eerst aan Toine, wie hij op de vierde foto zag en hij kiest voor Frederique

Ook de andere kandidaten moeten een bepaalde foto benoemen. Mary-Lou herkende Toine op de eerste foto. Richard zag Milouska op de derde positie. Peggy plaatst Toine op vijf. Frederique zag Peggy op de tweede foto en Milouska wijst Liz aan als zesde. De vraag is nu, wie de zevende en achtste foto gaat omdraaien. Zouden Roderick en Liz ook iets met dit spel te maken hebben?

Karel komt erbij staan en vertelt, dat er per goed antwoord €500 verdiend kan worden dus €3000 in totaal. De eerste foto was niet Toine, maar Roderick. De tweede was inderdaad Peggy en de derde Milouska. De vierde was inderdaad Frederique maar de vijfde was wederom niet Toine, maar Liz en de zesde niet Liz, maar Mary-Lou. De pot komt op 11250 euro.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden