KrokodillenOpdracht in aflevering 6

De kandidaten varen op Adelaide River en moeten foto's maken van krokodillen die uit het water springen. Elke foto levert geld op en wie geen foto heeft, speelt niet mee in de tweede opdracht.

Tags: Lef, Foto's, Varen en Boot

Morgan neemt de kandidaten mee naar de Adelaide River, waar honderden krokodillen leven: De gevaarlijkste van de hele wereld. De opdracht is dat elke kandidaat zo’n krokodil uit het water moet laten springen. Ze krijgen een hengel met rauw vlees als hulpmiddel. Elke kandidaat die een foto heeft van een springende krokodil, verdient €250. Wie geen foto heeft, maakt bij de volgende opdracht geen kans op een vrijstelling.

Marc-Marie neemt als eerste de hengel en Jim het fototoestel. De krokodil springt naar het vlees dus de eerste foto zou gelukt kunnen zijn. De foto legt hij weg om te drogen en vervolgens verdwijnt de foto. De volgende kandidaten maken goede foto’s, alleen Lottie is erg bang dat er iets misgaat terwijl Yvon de foto maakt.

Op Goat Island tonen de kandidaten hun foto’s aan Angela. Marc-Marie en Sander hebben een goede foto gemaakt. Ook de foto’s van Lottie, Isabelle en Gijs zijn in orde. Met wat twijfel wordt Yvons foto ook goedgekeurd dus alleen Jim heeft geen foto. In de pot wordt €1500 gestopt. Marc-Marie had de foto van Jim en stopt deze stiekem terug in Jims tas.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden