Wie van de drieOpdracht in aflevering 3

Angela speelt in het Dutch Community Center twee spellen met de kandidaten: Wie van de drie met Marc-Marie en Victoria en daarna Mystery Box, waaruit een oude bekende van de kandidaten tevoorschijn komt.

Tags: Liegen en Locals

In het Dutch Community Center presenteert Angela het spel “Wie is de drie”. Eerst stelt ze het panel van vier Nederlanders voor. Marc-Marie en Victoria hebben hun teamgenoten die ochtend ingelicht over hun leven, hun werk enzovoorts. Nu moeten de panelleden om de tuin geleid worden.

Het hele team speelt de rol van Marc-Marie en het panel moet uitvinden, wie de echte Marc-Marie is. Twee panelleden mogen iedere kandidaat een vraag stellen en dan moet het panel stemmen wie de echte Marc-Marie is. Er worden drie panelleden om de tuin geleid dus ze verdienen €3000.

Daarna is het team van Victoria aan de beurt. Zij krijgen uiteraard vragen over Victoria’s rol in GTST en haar studie politicologie. Deze keer gaan er twee stemmen naar Victoria dus verdienen de kandidaten €2000 met de tweede ronde. De pot staat dan op €16250.

Angela heeft echter nog een extra spel: Wie zit er in de Mystery Box. Yvon en Yvonne krijgen 100 seconden de tijd om erachter te komen, wie er in de box zit. Daarmee kunnen ze €2500 verdienen. Bij elke genoemde naam gaat er €500 van de pot af. De persoon in de box kan alleen maar met Ja en Nee antwoorden via een groen en rood lampje.

De kandidaten beginnen te vragen naar algemene beroemdheden en Australiërs: Ben je een vrouw, ben je Brad Pitt (kost geld) enzovoorts. Yvon eindigt met de vraag ben jij 1.97m lang en dan raden ze terecht dat het Gijs Staverman is. Er is dus €2000 extra verdiend voor de pot, maar wel een extra speler en verdachte in het spel.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden