Raadsels, puzzelen en verkeerSeizoen 4, aflevering 9

Deze aflevering draait om raadsels, puzzelen en verkeer. De kandidaten lossen raadsels op in een bus op een race-circuit, proberen een parkeerpuzzel op te lossen en liegen tegen Elise.

Molinstructies

Dag Mol. Is het fijn om even een vertrouwd iemand te zien, of ben je erdoor van slag geraakt. Dat geeft niets, want alle anderen zijn ook van slag. Het is wel heel jammer dat je bliksemafleider weg is. Maar laat dat je alsjeblieft niet weerhouden om eens even flink toe te slaan. Hier komen de instructies. Het zijn twee hersenkrakers. De busopdracht en auto’s parkeren. Zie maar, hoe ver je kunt gaan. En liegen is inmiddels een eitje voor je maar ja, daar kan je natuurlijk ook weer over liegen. Hey, zet hem op. Succes.

Dag 18

De kandidaten hebben in een hotel geslapen, samen met hun partners. ’s Ochtends is het weer tijd om afscheid te nemen, want het spel gaat door. De vier overgebleven kandidaten rijden naar Circuit Gilles Villeneuve.

Dag 19

De kandidaten hebben in Montreal geslapen. De concurrentie wordt heviger en de gemoederen lopen soms hoog op. Na de derde opdracht is het tijd voor de laatste test voor de finale.

Elise heeft een vrijstelling dus zij gaat sowieso door naar de finale. Chandrika laat haar naam als eerste invoeren en krijgt een groen scherm. Daarna is René aan de beurt. Helaas moet hij naar huis en mist dus de finale.

© 2023 Ronald van der Velden